Magazine

Podcast GalleryTalk #10 Caroline O'Breen (Caroline O'Breen)

Podcast GalleryTalk #10 Caroline O'Breen (Caroline O'Breen)
Caroline O'Breen en Manuela Klerkx

Caroline O’Breen van de gelijknamige galerie Caroline O’Breen over haar liefde voor geëngageerde en conceptuele fotografie, over foto’s die je mag aanraken en waar je aan kunt ruiken en de schoonheid van het gewone."De promotie die ik doe is vooral online maar de verkoop is nog steeds voor meer dan 90 procent offline. Daar komt langzaam wel verandering in omdat mensen er steeds meer aan gewend raken kunst online te bekijken en zich er daar ook in te verdiepen. Maar zover zijn we nog niet."


Over Caroline O'Breen

Wat in 2009 begon als een pop-up galerie onder de naam Seelevel groeide uit tot Galerie Caroline O‘Breen Een plek voor geëngageerde en conceptuele fotografie en fotografen die de grenzen van het medium aftasten en experimenteren met andere disciplines als collages en beeldhouwkunst en multimedia installaties in combinatie met fotografie. Caroline O’Breen neemt deel aan belangrijke binnen- en buitenlandse beurzen waaronder Art Rotterdam, PAN en Photo Basel.Bekijk de kunstenaars van Caroline O'Breen

Luister Gallery Talk #9 met Leylâ Akinci

Luister Gallery Talk #8 met Martita Slewe

Luister Gallery Talk #7 met Jeroen Dijkstra

Luister Gallery Talk #6 met Marianne van Tilborg

Luister Gallery Talk #5 met Emmelie Koster 

Luister Gallery Talk #4 met Narda van 't Veer

Luister Gallery Talk #3 met Mo van der Have

Luister Gallery Talk #2 met Paul van Rosmalen

Luister Gallery Talk #1 met Kees van Gelder


Manuela Klerkx (voormalig galeriehouder en momenteel werkzaam als kunstagent) en Oscar van Gelderen (uitgever en kunstverzamelaar) zijn de auteurs van het boek “Ontroerend Goed: van kunst kijken naar kunst kopen” waarin zij de wereld van de hedendaagse kunst transparanter en inzichtelijker maken. Voor de podcast Gallery Talk gaan zij iedere week in gesprek met één van de galeries van Gallery Viewer. Deze week is dat Caroline O'Breen van de gelijknamige galerie Caroline O'Breen. De tune in de podcast is van Yuri Honing.