Galerie van den Berge in Goes stelde voor GalleryViewer een speciale online tentoonstelling samen met kunst voor een relatief lage prijs. Alle kunstwerken in de tentoonstelling 'Comfort in tough times' bevinden zich in de prijsklasse €90 tot €650 en er worden daarnaast regelmatig werken toegevoegd aan de online tentoonstelling. Sommige van deze werken werden tijdens de quarantaine gemaakt, andere werken komen uit het archief van de kunstenaars.
De online expositie laat de verscheidenheid binnen het aanbod van de galerie goed zien en bevat veel unieke werken. Dit is bijvoorbeeld een bijzondere kans om een uniek werk van Jan van Munster te bemachtigen, wiens werk is opgenomen in vrijwel ieder toonaangevend modern en hedendaags kunstmuseum in Nederland. Vorig jaar kreeg hij nog een solotentoonstelling in het Kröller-Müller Museum. Denk ook aan een uniek sculptuur van de Belgische beeldhouwer Paul Gees, die gerekend wordt tot één van de belangrijkste beeldhouwers van België. Ook Dave Meijer’s sterk gestileerde en geabstraheerde versies van ‘landschappen’ en zijn kunstenaarsatelier zijn te koop. Zijn werk is vanaf 1 juni weer te zien is in de ‘Schatkamer’ van Museum Voorlinden. Frank Halmans belicht in de serie ‘Nieuw einde’ de laatste zinnen van verschillende boeken: zinnen die een simpele en tegelijkertijd hoopvolle boodschap uitdragen. Zijn werk is te vinden in de collecties van het Centraal Museum en Museum Voorlinden. De verbeeldingen van Jus Juchtman stralen een oneindige diepte en rust uit. Zijn werk is onder andere aangekocht door SMAK in Gent en de Belgische ambassade in Wenen. Ook Cor van Dijk, wiens sculpturen in de collecties van Museum Boijmans van Beuningen en Museum de Lakenhal zijn opgenomen, biedt een tekening aan in de verkoop.
Naast het feit dat het een goede kans is om een startschot te geven aan je collectie of je bestaande collectie uit te breiden, is het ook een mooie manier om kunstenaars en galeries te steunen in deze moeilijke tijd. Kunstenaar Nanda Runge toont ons bijvoorbeeld boeiende architectonische ruimtes die niet helemaal lijken te kloppen. Ook Mirjam Hagoort maakt ontheemde stadslandschappen, in een zoektocht naar de ‘droevige schoonheid’ en lichtcontrasten van verweesde gebouwen, lege pleinen of verlopen industrieterreinen. Voor Stijn Kriele vormt juist het sterk door de mens bepaalde Zeeuwse landschap zijn grootste inspiratiebron. Tamara Dees (wiens werk te zien was in het Bonnefanten Museum) is gefascineerd door de zee en dan vooral ook het reizen over zee, getekend door een oneindige en onbereikbare horizon. Toch zijn haar schepen vaak onbruikbaar. Het geometrisch abstracte werk van P.B. van Rossem wordt geïnspireerd door een veelheid aan bronnen: van alledaagse observaties en emoties, humanisme en wetenschap tot jazz, poëzie en licht.
De Britse kunstenaar Shawn Stipling kijkt juist naar de ogenschijnlijk doelloze en niet-functionerende details in objecten die door mensen gemaakt zijn en benadrukt vervolgens hun schoonheid of zelfs waarde. Ingrid van der Hoeven onderzoekt haar gelaagde identiteit in haar driedimensionale verbeeldingen van het vrouwenlichaam. Wolfgang Ellenrieder gaat in zijn werk dieper in op de verbanden tussen de realiteit en fictie (zeker in deze tijd), waarbij hij digitale media combineert met geschilderd beeld. Raf Thys verwijst in zijn schilderijen zowel naar zijn persoonlijke als ons collectieve geheugen, waardoor zijn werk tegelijkertijd abstract is en een gevoel van herkenning oproept. De abstract geometrische schilderijen van Ditty Ketting worden gekenmerkt door sterke kleurcombinaties die de kijker kleur bijna fysiek laten ervaren door ogenschijnlijke kleurpulseringen, als gevolg van de interactie van de kleuren.